Køkkenets åbningtider:

Søndag/mandag lukket

Tirsdag-lørdag 12/15 og 17.30/21

Lukketidspunktet er for køkken

aftenkort/Evening

Forret/starters

3 retter 355.00 eller  2 retter 285.00  (tillæg på 35.00 ved valg af Rib-Eye)

​ROEDS TATAR 98,-

Okse - tomat - cornichors​ - mayo

FISKESUPPE 98,-

Cremet - stykker af torsk - gulerødder - & karse

COPPA 98,-

Lufttørret nakkefilet af gris - krydderurter - mayo​

​​

Hovedretter/Main cors

Bøf Bearniase

Ca. 250 g. Rib-Eye.  Hertil hjemmelavet sauce bearnaise eller portvinssauce.

250.00

​Braisseret kalvekæber

Kantareller - grønne bønner - tomat -majs

198.00

​​

Meuniestegt Kulmule

Blomkål - rødløg - æbler - savoykål - kartoffel - Beurre Blanc

198.00

​​

Svinekotelet på skaft

Majs - spidskål - choirzo - mos - pebersauce

​198.00

The Burger​

Hertil pommes frittes og mayo​

150.00


Desserter​​/sweet

ROEDS 3 FARVET IS

98.00​

Creme Bruleè

98.00

Chokoladefondant

98.00

ROEDS OSTE​

4 gode oste med hjemmellavet knas​

110.00


Frokost

Fra kl. 12.00 - 15.00 Mandag til lørdag

PARISERBØFFEN

En klassik lunch​

​140.00

DET SMUKKESTE STJERNESKUD​

Dampet og stegt rødspættefilet​

140.00

THE BURGER

Oksekød, ost, bacon, syltet og bløde løg samt sprøde fritter​

150.00

SMØRREBRØD

3 frisk smurte stykker

140.00

FISH AND CHIPS

Med sauce tatar

130.00

TATAR FRIT

Mayo

150.00

CROQUE MADAME

​Serveres med salat

130.00

St

ROEDS

​​ROEDS v/Claus Roed Nielsen

CVR: 2615350​6

Mellemgade 18

5800 Nyborg

  tripadvisor